18 decembrie – Ziua Poliţiei Naţionale. Mesajul ministrului Pavel Voicu

Foto: mai.gov.md

Astăzi, 18 decembrie 2020, Poliţia Naţională sărbătoreşte cea de-a 30-a aniversare de la înfiinţare. De la primele ore, prim-ministrul Ion Chicu și ministrul Pavel Voicu au adresat mesaje de felicitare, publicate pe paginile web a instituțiilor pe care le conduc.

Dragi colegi, polițiști și polițiste din toată țara,

Anul acesta Poliția Națională împlinește 30 de ani de la creare, timp în care voi – stimați polițiști ați îndeplinit cu fermitate, onoare și profesionalism misiunile de serviciu, ați fost și sunteți permanent la datorie gata de orice sacrificiu pentru siguranța cetățenilor.

Sunt ferm convins că întreaga echipă a Ministerului Afacerilor Interne va depune și în continuare toate eforturile pentru a depăși greutățile de moment, activând și mai eficient pentru asigurarea ordinii și securității, manifestând fidelitate și credință la apărarea valorilor supreme – suveranitatea, independența și integritatea Republicii Moldova.

Urez tuturor polițiștilor, angajaților și veteranilor, precum și familiilor lor mulți ani cu sănătate, bunăstare, optimism, liniște în suflet, răbdare, fericire și împliniri personale și profesionale. Să obțineți și în viitor succese deosebite în activitate.

Vă mulțumim pentru dedicație, pentru munca asiduă și sacrificiile pe care le faceți zi de zi. Să aveți parte de multă forță și curaj pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în orice situații.

La mulți ani Poliția Națională a Republicii Moldova!

Cu deosebită considerație,

Pavel VOICU

Ministru al Afacerilor Interne

Distribuie