4 sfaturi de la Doina Danielean pentru o relație de succes

Foto: facebook.com/doina.danielean

Redactor: Diana Enache

Moderatoarea Radio Plai, Doina Danielean a aniversat astăzi 3 ani jumătate de relație alături de iubitul ei, Vasile. Cu această ocazie, prezentatoarea noastră a pregătit niște sfaturi pentru toți cei care își doresc o relație de succes, și le-a publicat pe Facebook.

Astăzi, 3 ani jumătate de Doina și Vasile. La început seri îndelungate de discuții deschise, care parcă nu se mai terminau și nici nu ne doream să se termine… prea scurte ne păreau serile încât nu ne ajungea timpul să ne terminăm gândurile… așa arăta și mai arată, prietenia noastră!

SFAT1: Cand se începe o relație nu se termină Prietenia. Și acum serile ne sunt cu discuții îndelungate! Când i se întâmplă lui ceva sau mi se întâmplă mie, nu avem răbdare să ne spunem unul altuia. La început discret, în mediul online primii 2 ani și ceva nici nu s-a știut de relația noastră! Așa e cel mai bine!

SFAT2: Până nu se clădește ceva ce se vede clar și bine, nici nu are sens să afișezi , iar dacă afișezi, o faci când simți că ești gata! Probabil i-a fost și ÎI MAI ESTE destul de greu cu mine!.. La început eram tipa care ura toți bărbații, nu avea pic de încredere în niciunul, nu vedea viitorul într-o relație… Atâta răbdare a avut încât până astăzi nu înțeleg cum a izbutit, picătură cu picătură S-o depună în ceea ce avem acum

SFAT3: Cu răbdarea totul se clădește, chiar și o femeie dezamăgită și rea se transformă în una iubitoare și gingașă! Apariții la evenimente publice… Aleg cu atenție evenimentele la care să mergem și unde să ne simțim liber și firesc. Încă la primele luni de relație am apărut în public, la evenimente și nu știu de ce, dar întâi oamenii de la acele evenimente au remarcat cât de bine ne stă și apoi eu am realizat asta… la început mă uitam la noi și nu-mi plăcea, apoi iată că-mi place la Nebunieeee.

SFAT4: Uneori cei din jur văd mai bine decât tine. Zâmbete, întâlniri întâmplătoare, îmbrățișări îndelungate, lacrimi, atingeri, căldură, adrenalină, discuții contradictorii, gâdilat în palme, fiori, Șampanie, sclipiri în ochi, muzică, ras cu lacrimi, călătorii, viteză, munte, aer, plajă, nebunii, tremur, greutăți, destăinuiri, orgasme, ciocolată, șoapte, griji, speranțe, visuri…. TOATE ACESTEA AU CONSTRUIT 3 ani jumătate de Doina și Vasile. Mulțumesc pentru #20.

Colegii de la Radio o felicită pe Doina cu ocazia acestei zile a dragostei.

Distribuie