68 de panouri publicitare din sectorul Râșcani au fost evacuate

Foto: chisinau.md

Primăria municipiului Chișinău informează că 68 de panouri publicitare instalate neautorizat sau care au documentația permisivă expirată, vor fi demontate şi evacuate de pe străzile capitalei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban.

Astfel, panourile de reclamă amplasate pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bulevardul Grigore Vieru, bulevardul Renașterii Naționale, strada Kiev şi bulevardul Moscova urmează a fi demontate și evacuate în perioada imediat următoare. Acțiunile au loc în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a aleilor pietonale și a trotuarelor pe cele cinci străzi principale din sectorul Râșcani.

În context, agenții economici, care sunt proprietari ai dispozitivelor de publicitate urmează să demonteze panourile pe cont propriu, în termen de 5 zile de la data preavizării. În cazul nerespectări termenului, dispozitivele de publicitate stradală vor fi demontate forțat de către serviciile municipale de profil, cu întreprinderea măsurilor pentru recuperarea cheltuielilor suportate pe executarea lucrărilor.

Amintim că de la începutul acestui an, de pe străzile capitalei au fost demontate circa 1000 de panouri de reclamă.

Distribuie