A lovit un pieton și a fugit (VIDEO)

Foto simbol

Redactor: Diana Enache

O femeie de 33 de ani a fost lovită de un automobil pe 29 septembrie la ora 06:40, pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Șoferul a părăsit locul accidentului imediat după impact. Victima este o doamnă de 33 de ani, din Chișinău, care a fost preluată de ambulanță în stare gravă.

Oamenii legii au dispus un șir de acțiuni speciale de investigație, inclusiv au fost ridicate și imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă , care au surprins momentul impactului, măsuri în rezultatul cărora a fost identificat și reținut șoferul automobilulului care a comis accidentul. Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul nu ar fi observat doamna care traversa strada neregulamentar.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 264 alin (3) Cod Penal ,, Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” care se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani și cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Cercetat penal dupa ce a comis o tamponare de pieton și a parăsit locul accidentului rutier

Pe data de 29 septembrie ora 06:40 min., Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat să intervină la documentarea unui accident rutier – tamponare de pieton, produs pe str. N. M. Spătarul din sectorul Ciocana al capitalei. Șoferul automobilului de model ,, Toyota” a părăsit locul accidentului rutier imediat după impact.http://politiacapitalei.md/2020/10/02/cercetat-penal-dupa-ce-a-comis-o-tamponare-de-pieton-si-a-parasit-locul-accidentului-rutier/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Пятница, 2 октября 2020 г.
Distribuie