Adrian Ursu și Irina Negară au împlinit 7 ani de căsnicie

Adrian Ursu și soția sa Irina Negara împlinesc astăzi 7 ani de căsătorie. Artistul a publicat o postare pe pagina sa de Facebook, în care a enumerat cele mai importante evenimente din viața lor, pe parcursul acestor ani.

„7 Ani de Căsatorie! Am vrut să-ți spun că te iubesc și mai mult! Știu că am semnat certificatele de căsătorie pe 8 August, dar ne-am cununat pe 4 Septembrie! Am făcut o nuntă de 20 persoane, iar peste o zi alta de 60 persoane! Ambele au fost superbe! Am devenit părinți pe 2 Octombrie și am mai făcut o nuntă cu cumetrie de 250 persoane pe 1 mai! A fost tare fain și atunci! De ce scriu toate aceste cifre? Nu, nu e vorba de numerologie, doar țin minte fiecare dată importantă din viața noastră! Credem în Dumnezeu. El ne unește mai mult și ne face familia mai fericită. Asta vă doresc și vouă, celor ce citiți mesajul meu: Dumnezeu nu ne poate ajuta atunci când noi nu vrem să muncim, să ne schimbăm: să fim mai buni, mai blânzi, mai înțelegători, să acceptăm și alte opinii, să nu ne supăram și să nu judecăm… tare-s multe, dar lucrează și esti răsplătit dacă ții cont de ele. Bucură-te de viață și de tot și toți ce te înconjoară! ”, a notat interpretul.

Filmul zilei de azi: Irina chiar a reușit să mă surprindă! 😊 Pe cînd unele soții se supără dacă soțul uită de ziua nunții,😱 Irinuca a transformat-o în surpriza ei! 😉😘 Inteligentă decizie! 👌🏼👍🏻😎 Eu am apreciat mult și compensez prin dragoste, atenție, călătorii și cadouri! 😊 P.S. 4 ani împreună! 🎉🎉🎉🎉

Опубликовано Adrian Ursu Понедельник, 4 сентября 2017 г.
Distribuie