Ansamblul „Joc” a încheiat cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”

Foto: mecc.gov.md

Spectacolul muzical-coregrafic „La ceas aniversar” susținut de Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc” pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” a încheiat, în seara zilei de ieri, 10 martie, cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”.

În cadrul spectacolului aniversar au fost prezentate o suită de dansuri și melodii populare, care au impresionat prin costume, complexitatea coregrafică și măiestria interpretării.

Spectacolul muzical-coregrafic „La ceas aniversar” susținut de Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc” a fost difuzat de către postul public de televiziune Moldova 1 și transmis online pe paginile de Facebook.

Amintim că Festivalul Internațional de Muzică ,,Mărţişor” – 2021 s-a desfășurat în perioada 1-10 martie și a cuprins mai multe spectacole muzicale online organizate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în colaborare cu Î.S. Organizaţia Concertistică şi de Impresariat „Moldova-Concert”, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” și Sala cu Orgă.

Distribuie