Cadouri de Paște pentru copii de la internatul din satul Cupcui

Foto: madrm.gov.md

Tradițional, în ajunul Sfintelor Sărbători Pascale, reprezentanții Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) organizează o campanie de caritate pentru copii de la internatul din satul Cupcui, raionul Leova, acțiune ce se desfășoară an de an, în cadrul patronatului lansat de instituție în anul 2017, prin acțiuni similare de caritate. În acest sens, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion PERJU, împreună cu directorul AIPA, Vadim CURMEI, au adus copiilor de la internat, produse alimentare și produse de igienă, reieșind din necesitățile stringente ale copiilor. De asemenea, cu suportul AIPA pe teritoriul instituției a fost instalată o seră de cultivare a legumelor, cu scopul de a promova buna educație în domeniul agricol.

În cadrul vizitei, ministrul Ion PERJU a felicitat copii și corpul didactic al internatului cu Sfintele Sărbători de Paști: „Cu îndemnul de a fi mai buni unul cu celălalt, Vă urăm sărbători luminoase tuturor! Să fiți sănătoși!”.  

Directorul AIPA, Vadim CURMEI a explicat că la începutul lunii aprilie au demarat campania de caritate,  iar în procesul de recepționare a donațiilor și a ajutoarelor financiare, au fost mobilizați toți colaboratorii AIPA.

„I-am îndemnat pe toți să fie mai buni de sărbători și să participe pentru a aduce bucurie copiilor din acest Centru Multifuncțional. Ne bucurăm că foarte mulți agenți economici au fost receptivi și le mulțumim tuturor partenerilor, donatorilor și producătorilor agricoli pentru bunăvoința de a face donații. Din donațiile colectate au fost procurate bunuri de strictă necesitate, ce să asigure buna funcționare a activității internatului”, a precizat directorul AIPA.

Administrația internatului a mulțumit oficialilor pentru donații, dorindu-le tuturor celor implicați în acțiunea de caritate multă sănătate și bunăstare.

Copiii au primit darurile cu recunoștință și emoții de bucurie.

Printre produsele alimentare și de igienă, copiii au avut parte și de dulciuri, cozonaci, fructe, etc.

Distribuie