Cererile pentru susținerea examenului național de bacalaureat, în regim de externat, sesiunea 2021 pot fi depuse în perioada 10 ianuarie – 15 februarie

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării de comun cu Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare anunță că, în perioada 10 ianuarie – 15 februarie 2021 pot fi depuse cererile pentru susținerea examenului național de bacalaureat, în regim de externat,sesiunea 2021.

Modelul de cerere  pentru înscrierea la examenul național de bacalaureat precum și conținutul dosarului pot fi găsite pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Curriculum şi Evaluare: https://ance.gov.md/content/bac-%C3%AEn-regim-de-externat .

Menționăm că, în perioada indicată mai sus, dosarul cu actele necesare poate fi depus la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării (intrarea în Casa Guvernului din str. Bănulescu-Bodoni, cutia poştală a ministerului) sau poate fi transmis prin Poșta Moldovei la adresa: mun. Chișinău, str. Piața Marii Adunări Naţionale 1, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării /Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: (022)232402; (022)233282.

Distribuie