CONCURS: „Violența împotriva femeilor în culoare și în eseu”

La data de 25 noiembrie 2020, în contextul lansării campaniei naționale „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, Ministerul Justiției anunță desfășurarea  unui concurs de desen și a unui concurs de eseu, care vor avea ca subiect fenomenul violenței împotriva femeilor și fetelor.

Ministerul Justiției se aliniază tuturor celor care nu tolerează violența împotriva femeilor și fetelor sub nici o formă și nu sunt indiferenți față de aceste acțiuni.

În acest sens,  în vederea prevenirii și combaterii fenomenului de violență împotriva femeilor și fetelor și  sensibilizării, creșterii gradului de conștientizare a consecințelor acțiunilor de violență  drept încălcare a drepturilor omului, a costurilor suportate pentru reabilitarea victimelor, precum și întru consolidarea mecanismelor de combatere la nivel comunitar și național, invităm și încurajăm toți doritorii să participe la aceste două concursuri organizate de către Ministerul Justiției.

Lucrările pot fi expediate prin e-mail la adresa electronică: olga.demcenco@justice.gov.md, maria.perteva@justice.gov.md sau prin poștă, la adresa juridică a Ministerului Justiției, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 82.

Distribuie