Consolidarea cooperării moldo-poloneze la nivelul autorităților publice locale, discutată de Maia Sandu cu Președintele Senatului polon

Foto: presedinte.md

Pe finalul vizitei de astăzi la Varșovia, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat cu Președintele Senatului Republicii Polone, Tomasz Grodzki.

Cei doi oficiali au făcut un schimb de păreri despre situația politică din Republica Moldova și despre apropiatele alegeri parlamentare. „Suntem recunoscători autorităților de la Varșovia pentru sprijinul care va fi oferit în buna organizare a scrutinului pentru diaspora noastră din Polonia”, a subliniat șefa statului.

În cadrul discuăției, Președintele Maia Sandu și Președintele Senatului Tomasz Grodzki au acordat o atenție sporită necesității de a consolida cooperarea la nivelul autorităților publice locale din țările noastre. „Republica Moldova are nevoie de investiții pentru dezvoltare mai ales în regiuni, iar experiența Poloniei ne poate fi de un real folos în acest sens”, a menționat doamna Maia Sandu.

Distribuie