Consumatorii din Chișinău pot solicita conectarea la încălzire (VIDEO)

Foto simbol. Sursa: noi.md

Redactor: Diana Enache

Termoelectrica a inițiat conectarea la încălzire a consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare, începând cu săptămâna precedentă. Procedura este demarată la solicitarea gestionarilor blocurilor locative și administratorilor instituțiilor publice.

„Până acum au fost semnate 1037 de pașapoarte de pregătire a instalațiilor de încălzire, din numărul total de 4055. Aceste obiecte vor beneficia de încălzire în decurs de 3 ore de la solicitare. Recomandăm pregătirea din timp a sistemului ingineresc din interiorul clădirii și prezentarea actelor confirmative la sediile teritoriale ale Termoelectrica, până pe 10 octombrie”, a declarat Veaceslav Eni, directorul general al întreprinderii.

Locatarii blocurilor care beneficiază de Încălzire Centralizată Autonomă, datorită contractului tripartit, semnat direct cu furnizorul, și deținerea propriului contor de energie termică, pot porni oricând încălzirea, de sine stătător, în cazul unor temperaturi joase, și își pot regla consumul conform necesităților. Termoelectrica livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu contoare, ceea ce oferă posibilitatea sistării și/sau repornirii încălzirii în clădire, la necesitate.

Distribuie