Elevii liceului Vasile Alecsandri din Chișinău – întâlniți cu muzică

 Redactor: Diana Enache

Elevii Liceului Teoretic Vasile Alecsandri din Chișinău au revenit la ore. Cu măști și cu intrări separate în liceu, elevii nu au avut parte de tradiționalul careu, în schimb au fost întâlniți cu muzică. Directorul adjunct pentru educație, Minodora Darie, a declarat pentru Radio Plai că securitatea în instituție este maximă.

„Toți elevii, toți profesorii sunt plini de emoții. A răsunat muzica, apoi au privit prin clase un filmuleț cu adresarea de felicitare. Toți în măști, iar la intrare în liceu li s-a luat temperatura. Fiecare paralelă de clasă are intrarea lor, aripa lor în liceu, adică clasele a V-a sunt la etajul I, de la bibliotecă spre sala de festivități. Securitatea este maximă, iar prima oră e dedicată securității în școală și acasă. Dezinfectanți sunt în fiecare clasă, pe coridoare… Fără careu, dar întâmpinați cu muzică”, a precizat Minodora Darie

Potrivit datelor Ministerului Educaţiei, în 75 la sută dintre instituțiile de învățământ, elevii vor fi prezenți fizic la ore. Cu toate acestea nu se va organiza un careu.

Distribuie