În VACANȚĂ. Fiți în SIGURANȚĂ! Mesajul Ministerului Educației

Dragi elevi, părinți și profesori!

Începe vacanța de primăvară. Vă mulțumim pentru efortul considerabil depus de fiecare dintre dumneavoastră în realizarea procesului educațional în această perioadă complicată pentru sistemul educațional național. Doar împreună, prin efort conjugat, am reușit să ne adaptăm noilor provocări determinate de pandemia virusului COVID-19 și să continuăm procesul educațional. Cu siguranță, nu este ușor, dar nici imposibil, de aceea apreciem implicarea și mobilizarea tuturor. În această perioadă, reieșind din evoluția situației epidemiologice, prioritatea noastră este SĂNĂTATEA.

Reiterăm ca, pe parcursul vacanței de primăvară, să respectați cu strictețe regulile de protecție împotriva răspândirii virusului Covid-19.

Chiar dacă e deranjant, Purtați masca de protecție în locurile aglomerate și în transportul public.

Chiar dacă e ostenitor, Spălați-vă frecvent pe mâini, mai ales după ce atingeți obiecte de necesitate comună.

Chiar dacă pare inevitabil, Păstrați distanța fizică și evitați spațiile aglomerate.

Doar ÎMPREUNĂ prin responsabilitate și mobilizare maximă putem opri răspândirea virusului COVID-19.

Stimați colegi, vorbiți-le copiilor despre pericolele care le pot pune viața/sănătatea în primejdie, reamintiți-le regulile antiincendiare și rutiere.

Dragi elevi, profitați de vacanța de primăvară pentru a citi și a petrece timpul alături de cei dragi – frați, surori, familie. Pentru noi e important să știm că sunteți în siguranță.

Dragi părinți, suntem convinși că le purtați copiilor voștri toată grija posibilă, mai ales în această perioadă dificilă, dar vă îndemnăm în vacanță să le oferiți copiilor un plus de atenție și căldură. Cu toții ne dorim copii sănătoși și deștepți și trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a-i vedea mereu așa.

O vacanță în SIGURANȚĂ vă dorim!

Distribuie