L-a bătut și i-a furat bicicleta, ziua, în Chișinău (VIDEO)

Redactor: Diana Enache

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta anterior a mai fost judecat pentru circulația ilegală a drogurilor.

Cazul a avut loc la data de 20 septembrie. Angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica, au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, că în timp ce se deplasa pe str. Sarmizegetusa, în mod deschis a fost deposedat de bicicletă. La locul faptei polițiștii au stabilit că suspectul s-a apropiat de victimă și aplicând violenața i-a sustras bicicleta. Suspectul, prin acțiunile lui, a cauzat părții vătămate un prejudiciu de 3 000 de lei.

Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cât și identificarea făptașului în comiterea infracțiunii. Totodată polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul comiterii infracțiunii.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina, comunicând că în momentul comiterii infracțiunii se afla sub influența acoolului. Bicicleta sustrasă a fost ridicată și urmează a fi returnată proprietarului.

Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă, tânărul riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Reținut de Polițiștii sectorului Botanica pentru jaf stradal

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta anterior a mai fost judecat pentru circulația ilegală a drogurilor.http://politiacapitalei.md/2020/09/23/retinut-de-politistii-sectorului-botanica-pentru-jaf-stradal/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Среда, 23 сентября 2020 г.
Distribuie