La mulți ani, Natan! Vezi cea mai frumoasă felicitare primită azi (VIDEO)

Redactor: Diana Enache

Natan (Eugen Doibani) s-a născut la 11 noiembrie 1987 în oraşul Orhei, Republica Moldova. Primele lecţii de muzică le-a luat de la mama sa, fiind acompaniat de către ea la pian sau acordeon. Din clasa a II-a a început școala muzicală din Orhei. La nouă ani devenit solist al colectivului de creaţie „Artshow” din oraşul Orhei.

În anul 2010 absolveşte Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Facultatea – Interpretare artistică. În 2011 Eugen Doibani și-a ales numele de scenă Natan.

Astăzi a primit o mulțime de urări, dintre care una e specială, din partea prietenilor și a colegilor. „Dragul nostru Eugen Natan Doibani știm că de regulă ești foarte matinal, de aceea am zis: ziua bună să înceapă de dimineață! Mariana Constantin PopescuDianna RotaruIurie BădicuAnisoara PuicaAKORDCornelia ȘtefănețTatiana HegheaRadmila PopoviciValeria PașaPetronela DonciuPatricia Paulencu PatrïceTeaca SergiuMariana MihailaАлиса НевскаяLuciana GurduzLudmila Doibani Vio MarkРодион Кинчев este textul care însoțește mesajul video.

[facebook url=”https://www.facebook.com/WordPresscom/posts/10154113693553980„]

Distribuie