La ONVV a fost numit directorul interimar

La Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) a fost prezentat  directorul interimar. Este vorba de Elizaveta BREAHNĂ, care va deține funcția de director interimar până la organizarea concursului pentru selectarea directorului general.

Prin urmare, astăzi, în cadrul unei ședințe, Elizaveta BREAHNĂ a fost prezentată echipei ONVV de către Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Sergiu GHERCIU.

Oficialul i-a urat succes directorului interimar și a subliniat necesitatea continuării reformelor sectoriale.

„Pentru comunitatea vitivinicolă ați devenit o personalitate notorie, cu o reputație ireproșabilă în sfera vinificației. Vă doresc să aveți o colaborare productivă cu echipa ONVV și să dezvoltați împreună un trend ascendent al activității instituției. La fel, mizăm pe implicarea fiecărui angajat pentru a dezvolta sectorul vitivinicol într-o manieră coordonată și sustenabilă”, a subliniat Sergiu GHERCIU.

La rândul său, Elizaveta BREAHNĂ a menționat că va depune efortul pentru a crea premisele necesare dezvoltării sectorului.

„Colectivul ONVV este format din specialiști responsabili și conștiincioși, cu atitudine pro-activă. Sper în continuare să avem sprijinul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare pentru a înregistra noi performanțe atât pe plan național, cât și internațional. Ne propunem să creștem volumul vânzărilor, să sporim competitivitatea, astfel încât vinurile autohtone să devină un simbol al calității, în pofida tuturor intemperiilor și crizelor”, a menționat directorul interimar.

Distribuie