Leonid Bujor s-a stins din viață

Foto: gov.md

A plecat dintre noi Leonid Bujor, fost ministru al Educației, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și consilier al Prim-ministrului. Fostul ministrul al Educației a murit la vârsta de 65 de ani, fiind răpus de Covid-19

Leonid Bujor s-a născut la 27 noiembrie 1955 în s. Singureni, raionul Râșcani. După absolvirea Școlii medii din Leadoveni (astăzi Corlăteni), raionul Râșcani și-a urmat studiile în cadrul Universității de Stat din Moldova. 

A fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova în Legislatura 2005-2009. În perioada 2009-2011 a fost ministru al Educației. 

A practicat sportul, atletismul și fotbalul fiind disciplinele lui preferate. Apoi s-a dedicat muncii de gestionare a acestei activități ce asigură performanța sportivă la cel mai înalt nivel în calitate de consilier al Comitetului Național Olimpic și Sportiv. 

A fost distins în anul 2010 cu Ordinul de Onoare. În aceste momente de tristețe, transmitem condoleanțe și compasiune familiei, rudelor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe domnul Leonid Bujor. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Distribuie