Maia Sandu a participat la Campania de înverzire a plaiului, alături de un grup de tineri și vârstnici

Maia Sandu a mers astăzi la rezervația Plaiul Fagului din satul Bahmut, Călărași, unde a sădit ghindă de stejar, împreună cu câțiva tineri și vârstnici interesați de protecția mediului, pentru a ajuta la regenerarea naturală a pădurii. Astfel participanții s-au alăturat Campaniei naționale de înverzire a plaiului, care a început pe 13 noiembrie.

Șefa statului i-a felicitat pe toți cei care au participat la plantare în diferite localități din țară, inclusiv funcționarii și demnitarii din Guvern și Parlament și colegii din secretariatul Președinției. „Efortul nostru comun e o contribuție importantă pentru viitorul Republicii Moldova!”, a menționat doamna Sandu.

Campania de înverzire, organizată de Ministerul Mediului și Agenția Moldsilva, va continua până pe 27 noiembrie. Doritorii din toată țara pot lua parte la campanie verificând pe pagina mediu.gov.md unde și când au loc activități de înverzire în localitatea lor. „Acționând împreună putem lăsa generațiilor următoare o țară verde, sănătoasă și prosperă”, a accentuat, în îndemnul său către cetățeni, Președinta Maia Sandu.

Distribuie