Maria Ciobanu: „Nu poți din salariul de deputat să pui la „colțun” bani”

Redactor: Diana Enache

Deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, care se află la al treilea mandat în Parlamentul Republicii Moldova, declară, într-o postare pe Facebook, că nu are bani pentru a-și procura o garsonieră în Chișinău. Potrivit deputatei, „acei deputați, care și-au adunat averi fabuloase pe perioada mandatului, numai nu din salariu și le-au făcut… Credeți-mă!”, scrie Maria Ciobanu.

„M-a contactat cineva apropiat adineauri și m-a întrebat dacă nu regret că sunt construită așa cum sunt construită… Nu, nu regret. Regretele mele sunt altele. M-am implicat în politică cu cele mai bune intenții, dar am cunoscut de la 1989 încoace doar „un pas înainte, doi pași înapoi!” Lăcomia moldovenilor nu cunoaște limite! Se leagă și cu dracul, pentru a parveni.

Mă credeți sau ba, dar la al treilea mandat de deputată eu nu am bani, pentru a-mi procura o garsonieră în Chișinău. Nu poți din salariul de deputat să pui la „colțun” bani. Acei deputați, care și-au adunat averi fabuloase pe perioada mandatului, numai nu din salariu și le-au făcut… Credeți-mă!

În campania electorală pentru parlamentare fruntașii PDM din teritoriu erau în mare criză de idei cum să mă compromită și au decis să lanseze zvonul că am o pensie de 59 de mii lei lunar! Până și fratele meu a crezut… Atunci când i-am spus că aceasta este pensia pentru 12 luni, a deschis larg ochii și m-a îmbrățișat.

Mă doare enorm că oameni de cultura, pe care îi respectam până mai ieri, se prind la undița părintelui națiunii homosovieticus, Igor Dodon. Cu regret, NU vă compromiteți doar Dvs., ne compromiteți pe noi toți, pe acei care ne aflăm pe baricade de la desprinderea de urss…”

Din 2010 Maria Ciobanu este deputată în Parlamentul Republicii Moldova în cadrul fracțiunii Partidului Liberal Democrat din Moldova și uterior în cadrul blocului ACUM, Platforma DA, membră a comisiei parlamentare „Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media”.

Distribuie