Mergem protejați la școală! În acest weekend, în toată țara, vor avea loc maratoane de vaccinare

Pentru că foarte curând va începe noul an de învățământ, cu toții înțelegem necesitatea de a asigura procesul educațional în deplină siguranță și liber de COVID-19.

În acest weekend, 21-22 august, în toate regiunile țării, vor fi organizate maratoane de vaccinare împotriva COVID-19, sub genericul „Mergem protejați la școală”.

Sunt invitate în special cadrele didactice, alți angajați din sistemul de învățământ, părinți, bunici și membrii familiilor. Totul pentru a oferi celor mici posibilitatea de a merge la școală în siguranță și de a se bucura de un proces educațional calitativ, în condițiile destul de complicate ale pandemiei COVID-19.

Acțiunile se vor desfășura în punctele de vaccinare din cadrul instituțiilor de asistență medicală primară raionale și locale, în intervalul orelor 08:00 și 18:00. În mun. Chișinău, activitățile de imunizare vor fi organizate suplimentar la Centrul Municipal de Vaccinare, de pe strada Petru Rareș, 18.

Vaccinarea se face fără programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. Gama largă de vaccinuri utilizate în cadrul maratoanelor sunt sigure și eficiente.

Vă așteptăm și vă îndemnăm să aveți grijă de sănătatea a tot ce avem mai drag – copiii noștri!

Distribuie