Ministra Sănătății are COVID-19

Redactor: Diana Enache

Ministra Sănătăți, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Dumbrăveanu a scris pe Facebook că urmează tratamentul prescris de medici și speră că va trece cu bine de COVID-19.

„De 7 luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului,  cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare.

În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala.

În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață.

Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj. Sănătate tuturor și gânduri bune”, a scris Viorica Dumbrăveanu.

Momentan, în R. Moldova au fost înregistrate în total 36.404 cazuri de COVID-19. Până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 990 de decese din cauza COVID-19.

Distribuie