Natalia Gavrilița l-a prezentat echipei pe noul secretar general al Guvernului

Prim-ministrul Natalia Gavrilița l-a prezentat echipei pe Secretarul General al Guvernului, numit în funcție în cadrul ultimei ședințe a Cabinetului de miniștri. 

Șefa Executivului și-a exprimat încrederea că noul secretar al Cancelariei de Stat, cu experiența și cunoștințele pe care le posedă, își va onora obligațiile cu toată responsabilitatea, va face față tuturor provocărilor și va genera eficiență. 

„Cancelaria de Stat trebuie să fie un adevărat centru al Guvernului, o instituție respectată, în care munca de echipă să aducă plus valoare țării. Dacă până acum prioritare au fost proiectele sociale, cum ar fi creșterea pensiilor și a indemnizațiilor, de acum încolo vreau să ne concentrăm pe eficiența Cancelariei de Stat, să lucrăm cot la cot pentru a oferi predictibilitate și siguranță cetățenilor. Sunt convinsă că Dumitru Udrea va aduce o nouă viziune în activitatea Cancelariei de Stat”, a subliniat Natalia Gavrilița.

Dumitru Udrea a apreciat încrederea acordată și a vorbit despre prioritățile propuse pentru viitorul apropiat.

„Știu că sunt provocări destul de mari în față. Avem multe lucruri de întreprins pentru a fortifica și reseta Cancelaria de Stat, al cărei obiectiv primordial și rezultat final trebuie să fie creșterea bunăstării cetățenilor”, a adăugat șeful Cancelariei de Stat.

Dumitru Udrea are o experiență vastă în domeniul autorităților publice, inclusiv în cadrul Cancelariei de Stat, dar a activat ca și consultant în mai multe proiecte cu finanțare externă.

Distribuie