Moldova a învins Franța la futsal cu 3 la 2

Redactor: Diana Enache

Naționala de futsal a Republicii Moldova a învins-o pe Franța cu 3 la 2, într-un meci amical. Victoria a venit chiar la Paris, pe terenul adversarilor.

După o pauză lungă fără meciuri, „tricolorii” au revenit în teren, pentru a întreține două amicale, în compania Franței. În prima partidă, s-au impus „cocoșii galici”, însă în cea de-a doua, victoria a fost de partea băieților noștri.

Cristi Obadă a deschis scorul încă din debutul meciului, la capătul unei acțiuni subtile, scrie tv8.md. La puțin timp, francezii au înscris pentru 1 la 1. Însă, egalitatea de pe tabelă nu a rezistat prea mult. Marin Stan a rezistat între doi fundași, apoi a strecurat mingea printre picioarele portarului advers. Băieții noștri au bătut fierul cât era cald și s-au desprins la două goluri. Andrei Negară a fost cel care a marcat pentru 3 la 1. Pană la finalul meciului, francezii au mai înscris un gol, însă nu au putut evita înfrângerea.

Naționala noastră de futsal a mai obținut victorii importante și în față altor naționale puternice, cum ar fi a Olandei, Angliei sau Turciei.

Distribuie