Bang Bang -Music Is My Girlfriend  


Premierul s-a întâlnit cu Misiunea FMI 16 Februarie, 17:56

Chisinau (IPN).

Parcursul următoarelor două săptămâni, misiunea Fondului Monetar Internațional va face o evaluare a situaţiei macroeconomice din Republica Moldova şi o revizuire pe dimensiunea de politici. Declarația a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu premierul Pavel Filip de către noul şef al misiunii FMI, Ben Kelmanson, care a succedat-o în acest post pe Ivanna Vladkova-Hollar, începând cu luna ianuarie anul curent, transmite IPN.

Echipa FMI se află într-o misiune de evaluare în Republica Moldova în perioada 14-28 februarie. Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, în cadrul întrevederii, premierul s-a arătat încrezător că strânsa conlucrare dintre Guvern şi FMI se va menţine şi în următoarea perioadă, în care misiunea va fi condusă de Ben Kelmanson.

Şeful executivului a menţionat că misiunea FMI va avea posibilitatea să facă o evaluare şi o analiză a ultimelor evoluții din economie și a modului în care Guvernul implementează Programul convenit cu FMI. „Procesul de implementare a Programului cu FMI va fi tratat cu cea mai mare atenţie şi responsabilitate şi va fi derulat în condiţii de maximă transparenţă şi eficienţă”, a subliniat Pavel Filip.

Pe 7 noiembrie 2016, Guvernul și FMI au semnat un acord de colaborare, prin care Republica Moldova a primit o linie de credit de aproximativ 176 de milioane de dolari, dintre care 35 de milioane de dolari au fost deja alocate.

Copyright © 1998-2012, Radio Plai