Bang Bang -Music Is My Girlfriend  


A început înregistrarea la loteria vizelor 2019 pentru SUA 4 Octombrie, 12:56

Chisinau (IPN).

Doritorii de a imigra în Statele Unite ale Americii pot să se înscrie în perioada 3 octombrie-7 noiembrie, la loteria vizelor 2019 pentru Statele Unite ale Americii. În acest an, în cadrul programului de imigrare mandatat de Congresul SUA, sunt puse la dispoziție 50 de mii de vize de tip DV „Diversity Visa”, transmite IPN.

Vizele sunt oferite clasei de imigranți din ţările cu rate mici de imigrare în Statele Unite de-a lungul istoriei.

Departamentul de Stat determină persoanele selecționate printr-o tragere la sorţi aleatorie, făcută de un computer. Departamentul de Stat distribuie vizele DV pe şase regiuni geografice şi nici o ţară nu poate primi într-un an mai mult de 7% din numărul total de vize DV. Participanții selecționați în cadrul programului de loterie trebuie să îndeplinească cerinţe simple, dar stricte, pentru a se putea califica pentru o viză DV.

Pentru înregistrare în programul DV nu se percepe nicio taxă.

Participanții trebuie să transmită cererile pentru programul DV-2019 electronic la dvlottery.state.gov. Nu vor fi acceptate înregistrări întârziate sau pe hârtie. Legea permite numai o singură înregistrare de către sau pentru fiecare persoană, transmisă în perioada de înregistrare. Solicitanții cu mai mult de o înregistrare vor fi descalificaţi.

Copyright © 1998-2012, Radio Plai