Bang Bang -Music Is My Girlfriend  


Cursă aeriană Minsk-Chișinău din 30 octombrie 11 Octombrie, 11:15

Chisinau (IPN).

Din 30 octombrie, va fi lansată o nouă cursă aeriană: Minsk – Chișinău, aceasta va fi operată de compania „Belavia” din Belarus, care a pus deja în vânzare biletele, transmite IPN.
Aeronavele vor decola din Chișinău spre Minsk în zilele de marți, joi și duminică la ora 14.05 și de la 9.05 – în zilele de luni și vineri. Durata călătoriei este de aproximativ o oră și 30 de minute. Costul anunțat al zborului într-o singură direcție va fi de circa 83 de euro, și circa 153 de euro – dus-întors.
„S-a muncit aproape doi ani pentru această cursă, vreau să mulțumesc echipelor implicate pentru realizare. Este o cursă așteptată atât de cetățenii ambelor state, care se vizitează reciproc, dar și de agenții economici, care circulă între Chișinău și Minsk. Sunt sigur că va avea un impact social și economic imediat”, a declarat ministrul economiei și infrastructurii, Chiril Gaburici, citat într-un comunicat de presă remis de Minister.
Volumul comerțului exterior al Republicii Moldova cu Republica Belarus în ianuarie-august 2018 a însumat 137 de milioane dolari, exporturile înregistrând în perioada vizată 62,4 milioane de dolari, iar importurile constituind 74,7 milioane de dolari.

Copyright © 1998-2012, Radio Plai