Bang Bang -Music Is My Girlfriend  


Reprezentantul OSCE pentru libertatea presei, în vizită în Moldova 28 Noiembrie, 10:56

Chisinau (IPN).

Reprezentantul OSCE pentru libertatea presei, Harlem Desir, efectuează o vizită în Republica Moldova între 27 și 30 noiembrie 2018. Pe parcursul acesteia, acesta va avea întruniri cu președintele Parlamentului, ministrul afacerilor externe și integrării europene, președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, conducerea radiodifuzorului public național „Teleradio-Moldova”, precum și reprezentanții mass-media și ONG-urilor de media, transmite IPN.

De asemenea, Harlem Desir va ține un discurs la ceremonia de decernare a Premiului Media ADAMI pentru Diversitatea Culturală în Europa de Est pentru anul 2018 și se va adresa reprezentanților mass-media din Moldova în cadrul Forumului mass-media anual pe 29 noiembrie.

Într-un comunicat de presă al Misiunii OSCE la Chișinău se menționează că în timpul vizitei sale în Republica Moldova, Desir își propune să primească informații din prima sursă despre politicile de stat privind libertatea presei, să facă un schimb de opinii cu privire la ultimele evoluții în ceea ce ține de libertatea mass-mediei din țară și să discute domeniile în care Oficiul Reprezentantului OSCE pentru Libertatea Presei poate oferi asistență.

Ca parte a mandatului său, Reprezentantul OSCE pentru libertatea presei urmărește evoluțiile în domeniul mass-media în cele 57 de state participante ale OSCE și promovează respectarea deplină a principiilor și angajamentelor Organizației în ceea ce privește libertatea de exprimare și libertatea presei.

Reprezentantul OSCE pentru libertatea presei va susține vineri, 30 noiembrie, o conferință de presă la sediul Misiunii OSCE în Moldova la Chișinău, str. Alexei Mateevici 75, începând cu ora 11.30. Înregistrarea prealabilă a reprezentanților mass-media pentru conferința de presă este obligatorie.

Copyright © 1998-2012, Radio Plai