Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru au sărbătorit 49 de ani de căsnicie

Redactor: Diana Enache

Dirijorul orchestrei „Lăutarii”, maestrul Nicolae Botgros și soția sa, interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru au sărbătorit 49 de ani de căsnicie. Cu acest prilej, maestrul a publicat un mesaj special pe pagina sa de Facebook.

„Căsnicia este „nodul destinului” în care sunt legate firele a două vieți. O conversație spirituală, emoțională, multe ori măgulitoare, iar periodic chinuitoare și febrilă. Farmecul acestui dialog este faptul că nici nu îți dai seama când au zburat cei 49 de ani munciți împreună, când a plecat jumătate de secol din viețile a doi oameni legați prin taina jurământului duhovnicesc. Acești 49 de ani pentru familia noastră au însemnat bucurie, euforie, ostilitate, înțelegere, grijă, compasiune, frământări și regrete. A însemnat tot ce poate simți și trăi un om. Asta e! Indiferent de ce ne-a oferit viața, pe toate le-am trăit în doi, eu și soția mea, Lidia Bejenaru”, a scris artistul.

Amintim că în urmă cu câteva zile, Nicolae Botgros a negat faptul că s-ar fi separat de Lidia Bejenaru, după zvonurile apărute în presă. În același timp, potrivit unica.md, maestrul a recunoscut public și spune că își asumă faptul că a devenit tatăl unei fetițe, pe nume Nicoleta, acum în vârstă de 2 anișori.

Distribuie