Noi Secretari de Stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului

Astăzi, în cadrul primei ședințe a noului Guvern, au fost numiți doi noi Secretari de Stat  la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Astfel, Cabinetul de miniștri i-a numit astăzi, în funcție, pe Sergiu Gherciu, Secretar de Stat responsabil de politicile în domeniul agriculturii și Rodica Iordanov, Secretar de Stat responsabil de politicile în domeniul protecției mediului și resurselor naturale.

Noul Secretar de Stat, Sergiu Gherciu, deține experiență în domeniul administrației publice centrale, a activat anterior în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerului Afacerilor Interne, Cancelariei de Stat și Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Tot în contextul noilor numiri, Rodica Iordanov, noul Secretar de Stat, este expert internațional pe legislația de mediu, doctor în drept de mediu, deținând studii juridice privind problemele de mediu și drepturile omului, conferenţiar universitar, a activat anterior la ECO Contact, USM și proiecte de mediu.

Distribuie