Nu mai există Institutul de Relații Internaționale și nici Universitatea „Dimitrie Cantemir”

Redactor: Diana Enache

Institutul de Relații Internaționale din Moldova a fost absorbit de Academia de Administrare Publică, iar Universitatea de Stat „Dimitrie Cantemir” a fost absorbită de Universitatea de Stat din Moldova. Transferul studenților se va realiza până la 25 august 2020.

Studenții înmatriculați conform programelor de studii superioare de licență ale Institutului de Relații Internaționale din Moldova vor fi transferați în cadrul Universității de Stat din Moldova, la aceleași programe de studii superioare și cu aceleași taxe de studii, stabilite anterior, începând cu anul academic 2020-2021, scrie tv8.md.

Studenții înmatriculați conform programelor de studii superioare de master și doctorat ale Institutului de Relații Internaționale din Moldova vor continua studiile în cadrul Academiei de Administrare Publică. Studenții înmatriculați conform programelor de studii superioare ale Universității de Stat ”Dimitrie Cantemir” vor continua studiile în cadrul Universității de Stat din Moldova, la aceleași programe de studii.

Distribuie