Opt câștigători ai campionatului Republicii Moldova la box

Redactor: Diana Enache

Campionatul Republicii Moldova la Box, rezervat sportivilor a.n. 1998-2001 s-a desfășurat la Hâncești între 19 și 22 august, anunță Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în colaborare cu Federația de Box. Printre obiectivele evenimentului se numără promovarea modului sănătos de viață în rândul tinerilor, popularizarea boxului, perfecționarea măiestriei sportive a luptătorilor, dar și selectarea sportivilor la această ramură de sport pentru formarea lotului național.

Secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului, Ivan Gheorghiu a felicitat antrenorii și sportivii pentru rezultatele obținute în cadrul competiției menționând că acești tineri sunt un exemplu pentru semenii lor. „Cred cu tărie în potențialul și determinarea voastră de a demonstra performanțe în domeniul boxului la cel mai înalt nivel”, a susținut oficialul.

Organizatorii declară că au asigurat respectarea măsurilor de sănătate publică aprobate de către Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică și a Instrucțiunii Ministerul Educației, Culturii și Cercetării cu privire la desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, cu un număr limitat de spectatori în scopul diminuării riscului de infecție cu COVID-19.

Aceasta a fostprima acțiune sportivă desfățurată în aer liber de la începutul epidemiei.

Distribuie