Președintele Maia Sandu le mulțumeşte partenerilor austrieci pentru deschiderea de a promova parcursul european al ţării noastre

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a continuat vizita oficială la Viena cu o serie de întrevederi importante. În cadrul discuțiilor cu viceprim-ministrul austriac, domnul Werner Kogler, a abordat posibilitatea de extindere a relațiilor economice dintre Republica Moldova și Austria. 

Prioritățile de pe agenda noastră cu UE au fost discutate în cadrul întrevederii cu Michael Linhart, ministru Federal al Afacerilor Europene și Internaționale. Președintele Maia Sandu i-a mulțumit domnului Linhart pentru deschiderea partenerilor austrieci de a promova parcursul european al Republicii Moldova.

Vizita la Viena a mai continuat cu o întâlnire cu membrii Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova. Șefa statului le-a mulțumit parlamentarilor austrieci pentru sprijinul constant în implementarea programelor și proiectelor în domenii prioritare pentru țara noastră, precum dezvoltarea învățământului profesional tehnic, crearea locurilor de muncă pentru tineri sau creșterea competitivității economiei prin sprijinirea transformării digitale.

Distribuie