pe-o undă de rai pe-o undă de rai pe-o undă de rai

Plasează publicitate la Radio Plai

 

În vederea creşterii vânzărilor produselor sau promovării serviciilor pe care le prestaţi, numărului de consumatori, dar şi creşterii imaginii instituţiei/companiei pe care o reprezentaţi, Radio Plai vă pune la dispoziţie cele mai avantajoase condiţii  de  plasare a publicităţii în blocurile de reclamă.

În cazul în care nu aveţi un spot radio, vă propunem realizarea acestuia în studioul nostru pentru producţie, la orice tip de promoţii, garantându-vă cea mai bună calitate şi cele mai mici preţuri. Drept urmare vă veţi face auziţi şi, cu siguranţă, căutaţi de către publicul larg.

Difuzarea spoturilor radio se desfăşoară conform unui media plan pe o durată determinată de către solicitant.

 

                      Postul nostru de radio vine în întâmpinarea Dumneavoastră şi cu oferta de a sponsoriza integral sau parţial, rubrica meteo de la sfârşitul fiecărui buletin de ştiri al orelor exacte (de la ora 7.00 la 21.00 în zilele lucrătoare şi la 12.00; 14.00; 16.00 şi 18.00 în week-end) şi/sau a fiecărei ore de emisie.

De asemenea, puteţi sponsoriza concursurile din cadrul emisiunilor la Radio Plai, iar câştigătorii să fie premiaţi cu produse oferite de către instituţia/compania Dvs.  

         Vă sugerăm să accesaţi pachetele noastre publicitare şi vă garantăm că prin intermediul Radio Plai, vor afla peste 85 % din locuitorii Republicii Moldova despre produsele şi/sau serviciile Dvs.

Pentru mai multe detalii: 079 206 609, 022 79 74 04

marketing@radioplai.md

Anatol Adam,

Manager marketing&publicitate

Radio Plai, Chişinău, Republica Moldova