Rezultate remarcabile la Campionatul European de Box pentru reprezentanța Republicii Moldova

Foto: mecc.gov.md

Secretarul de stat în domeniul tineret și sport Ivan Gheorghiu a discutat astăzi, 2 decembrie, cu sportivii care au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Europeande Box (tineret) din or. Budva, Muntenegru: Daria Kozorez (medalie de aur); Mihai Țaranu (medalie de argint); Daniil Slipoi (medalie de bronz); Cristina Chiperi (medalie de bronz) Vlad Gudzi (medalie de bronz) și antrenorii Igor Untilă și Anatolii Ahmadiev.

Pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul competiției internaționale, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, secretarul de stat Ivan Gheorghiu le-a înmânat sportivilor noștri diploma de onoare a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Totodată, menționăm că Ministerul Educației, Culturii și Cercetării,  în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 1552/2002 pentru aprobarea Normelor financiare pentru activitate sportivă, le va oferi premii sportivilor Daria Kozorez; Mihai Țaranu; Daniil Slipoi; Cristina Chiperi și Vlad Gudzi pentru performanțele obținute în cadrul competiției internaționale.

Campionatul European de Box (tineret) din or. Budva, Muntenegru s-a desfășurat în perioada 17-22 noiembrie, în cadrul competiției au concurat 175 de sportivi de performanță din 22 de țări.

Menționăm că participarea sportivilor noștri în cadrul Campionatului European de Box (tineret) din or. Budva, Muntenegru a fost posibilă datorită suportului financiar acordat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și  Federația de Box din Republica Moldova.

Distribuie