Rezultatele programului „Sipoteni – Capitala Tineretului 2021” – prezentate în cadrul unui eveniment de totalizare

Rezultatele implementării programului „Sipoteni – Capitala Tineretului 2021” au fost prezentate astăzi, 17 decembrie, în cadrul unui eveniment de totalizare, la care a participat Secretarul de Stat al Ministerului Educației și Cercetării Marian Stan.

În cadrul evenimentului au fost enunțate principalele activități de tineret care au fost desfășurate de autoritatea publică în parteneriat cu organizațiile de tineret pe parcursul anului curent în localitatea Sipoteni, impactul programului asupra politicilor de tineret locale și provocările de realizare a activităților în context pandemic.

Activitățile realizate datorită programului „Capitala Tineretului 2021” au contribuit la consolidarea participării tinerilor în procesul decizional, la creșterea nivelului de activism civic, precum și la dezvoltarea competențelor necesare pentru încadrarea în câmpul muncii sau lansarea în antreprenoriat.

Secretarul de Stat Marian Stan a transmis, din numele Ministerului Educației și Cercetării, sincere mulțumiri autorităților publice locale, structurilor asociative de tineret și tinerilor din Sipoteni pentru aportul și implicarea în realizarea programului „Sipoteni – Capitala Tineretului 2021”.

Programul „Capitala Tineretului” este realizat de Ministerul Educației și Cercetării și se concentrează pe coagularea activităților de tineret locale, regionale și naționale pe parcursul unui an în una din localitățile din Republica Moldova. Suma alocată de MEC pentru realizarea programului a constituit circa 1 milion de lei.

Distribuie