UE oferă 770.000 euro pentru dezvoltarea sectorului privat din regiunile-cheie Cahul și Ungheni

Foto: chamber.md

Programul EU4MOLDOVA: Regiuni-cheie, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) și Business Consulting Institute (BCI), lansează programul de suport financiar pentru sectorul privat din regiunea Ungheni și Cahul. 

Programul va acorda sprijin financiar pentru dezvoltarea întreprinderilor existente, startup-urilor și inițiativelor de antreprenoriat social din zonele urbane și rurale, în special a celor conduse sau cu impact pozitiv asupra femeilor un grad sporit de inovare și digitalizare a afacerii și un impact pozitiv asupra mediului.

În acest sens, suntem onorați să Vă invităm la sesiunea de informare online dedicată Programului de asistență financiară nerambursabilă organizată pe data de 5 noiembrie ora 15:00.

În cadrul evenimentului vom informa în detaliu potențialii beneficiari despre condițiile de participare la concurs, modalitățile obținerii suporturilor financiare (inclusiv achiziționarea de echipamente / bunuri / lucrări / servicii), programele de mentorat destinate dezvoltării  culturii antreprenoriale.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul şi Ungheni găsiți pe www.eu4ungheni.md şi www.eu4cahul.md.

 Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați:

  • pentru regiunea Cahul dnei Olga Pereverzev, (tel: 079514070, email: cahul@chamber.md)
  • pentru regiunea Ungheni dlui Dorin Budeanu, (tel: 069120334, email: ungheni@chamber.md)
Distribuie