Un minor riscă 3 ani de închisoare pentru că a furat o mașină (VIDEO)

Foto simbol. Sursa: https://s2.dmcdn.net/

Redactor: Diana Enache

Un minor de 17 ani, din raionul Ialoveni, a furat mașina unui tânăr din Sectorul Ciocana. Automobilul era parcat în curtea blocului de locuit, pe strada Maria Drăgan. Prejudiciul adus tânărului de 21 de ani constituie 80 de mii de lei. Bănuitul nu este la prima abatere.

Polițiștii au stabilit că suspectul era cunoscut cu victima. La 7 octombrie, suspectul a venit în ospeție la partea vătămată, după care profitând de faptul că tânărul a mers la culcare, i-a sustras cheile de la automobil și a plecat într-o direcție necunoscută.

Individul și-a recunoscut vinovăția, iar acum riscă amendă de la 29.000 la 65.500 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Riscă până la 3 ani de închisoare pentru răpirea unui automobil

Un minor în vârstă de 17 ani originar dintr-o localitate din r. Ialoveni, anterior atras la răspundere penală pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost reținut de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de răpirea unui automobil.http://politiacapitalei.md/2020/10/13/risca-pana-la-3-ani-de-inchisoare-pentru-rapirea-unui-automobil/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Вторник, 13 октября 2020 г.
Distribuie