Un nou Secretar de Stat la Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului

Foto: madrm.gov.md

Cabinetul de miniștri a aprobat, săptămâna trecută, numirea în funcție a unui nou Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Ghenadie Iurco, noul Secretar de Stat, responsabil de politicile în domeniul protecției mediului și resurselor naturale, a deținut până în prezent, funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul administrației publice locale și dezvoltării regionale, anterior, activând înmai multe funcții de răspundere în administrația publică locală, a fost și șef al Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat. Ghenadie Iurco a absolvit Academia de Administrare Publică și are o experiență vastă în domeniul administrației publice locale.

Noul Secretar de Stat a fost prezentat efectivului instituției de către ministrul MADRM Ion PERJU, în cadrul unei ședințe de lucru. Ministrul i-a urat succese în exercitarea mandatului și și-a exprimat încrederea că politicile statului în domeniul mediului vor fi elaborate și promovate conștiincios.

În același context, ministrul a transmis și un mesaj de mulțumire fostului Secretar de Stat, Maxim POPOV, apreciindu-i abnegațiaprofesionalismul și rezultatele remarcabile înregistrate în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Distribuie