Diplome pentru funcționarii publici din Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului

Cu ocazia Zilei profesionale a funcționarului public, marcată anual la 23 iunie, cinci funcționari publici din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au fost decernați cu Diplome de Onoare, oferite de Guvernul Republicii Moldova. Diplomele au fost conferite pentru activitate ireproșabilă și contribuție la optimizarea, și eficientizarea serviciului public.

Totodată, pentru profesionalism și rezultate remarcabile în activitate, mai multor funcționari publici din cadrul ministerului le-a fost conferită diploma MADRM. 

În cadrul unei ședințe , ministrul Ion PERJU a felicitat toți angajații ministerului și le-a mulțumit pentru profesionalism, munca sârguincioasă și abnegația de care dau dovadă în fiecare zi.

„Stimați colegi, Vă felicit cu ocazia Zilei Funcționarului Public. Anual pe 23 iunie avemoportunitatea de a confirma rolul funcționarului public în dezvoltarea statului și a recunoaște importanța și valoarea serviciului public în dezvoltarea țării. Activitatea în serviciul public nu este una ușoară, știind că munca pe care o faceți necesită multă responsabilitate și dedicație și Vă mulțumesc pentru efortul Dumneavoastră depus zilnic pentru a îmbunătăți politicile publice și a spori încrederea cetățenilor în instituțiile statului. Îmi exprim recunoștința pentru profesionalismul, sârguința și devotamentul pe care le manifestați în activitatea de zi cu zi, contribuind astfel, la realizarea a multor proiecte și programe de dezvoltare a localităților, ceea ce merită respect și apreciere. Vă îndemn și sunt sigur că, în continuare veți da dovadă de străduință pentru o activitate competentă în interesul cetățenilor țării.  Vă doresc sănătate vouă și celor dragi dumneavoastră, succese în activitatea profesională. Să aveți pace, liniște și armonie în familie. Fiți siguri munca Dumneavoastră este importantă și necesară pentru țară”.

Distribuie