Gina Pistol e însărcinată. Smiley a anunțat sexul bebelușului (VIDEO)

Foto: profm.ro

Redactor: Diana Enache

Interpretul român Smiley și prezentatoarea TV Gina Pistol, plini de entuziasm, au anunțat că sunt pe cale să devină parinți. Într-un video, cei doi spun că așteaptă venirea pe lume a unei fetițe. Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de câțiva ani, și deși au preferat să-și țină ascunsă relația, cei doi au recunoscut, public cea mai mare bucurie a vieții lor.

În videoul unde cei doi confirmă sarcina Ginei Pistol, Smiley spune că: „Noi doi vom deveni părinți. Eu încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața noastră”, a precizat interpretul.

„Mă bucur tot ce trăiesc acum și vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu genul ălă de mamă „mamă cool”, prietenul copilului meu, așa văd eu o mamă cool”, spune în filmuleț Gina Pistol.

Cei doi au vorbit despre cei trei ani de relație și de ce au hotărât șă țină mai mult în secret. Smiley a mărturisit și ce îi place cel mai mult la Gina, aducând-o până la lacrimi, la fel și ea venind cu un răspuns despre ce-i place la el. Mai multe detalii vedeți în video de mai jos.

Distribuie