Membrii PDM din Briceni și Orhei au părăsit partidul

Redactor: Diana Enache

Partidul Democrat din Moldova pierde membrii din încă două Organizații Teritoriale. Astăzi, membrii PDM Briceni și Orhei au anunțat că părăsesc partidul.

În cadrul ședinței lărgite a biroului executiv al Organizației Teritoriale din raionul Briceni a Partidului Democrat din Moldova cu participarea primarilor și a consilierilor locali, care a avut loc astăzi, membrii PDM au decis de comun acord să părăsească rândurile democraților și să se declare neafiliați.

„Această decizie are la bază în primul rând dezacordul Organizației Teritoriale Briceni cu politica pomovată de actuala conducere PDM, în persoana domnului Pavel Filip și a grupului lui de apropiați din conducerea partidului. Actuala conducere nu respectă prioritățile și prevederile programului de activitate a partidului și, mai nou, încalcă statutul PDM” susțin foștii democrați de la Briceni.

Membrii PDM Orhei au anunțat că cei de la conducerea partidului ignoră organizația și cetățenii din teritoriu.

Reamintim că la 15 august membrii Organizației Teritoriale Cahul a PDM au părăsit partidul, fiind urmați, la 18 august, de Organizația Teritorială din Florești.

Distribuie