Piețele și centrele comerciale din Chișinău vor activa în regim normal DE MÂINE. Copii de până la 7 ani vor avea acces interzis

Redactor: Diana Enache

De mâine, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău vor activa în regim normal, însă cu respectarea măsurilor de prevenire și protecție împotriva COVID-19, se arată într-un comunicat emis de Primăria Capitalei. Copiilor până la 7 ani li se va interzice accesul în toate piețele.

Din 1 iulie, piețele din Capitală vor activa de la ora 5 până la 19, inclusiv în zilele de odihnă. În schimb, în zilele de luni nu vom putea face piață, aceasta fiind zi sanitară pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate.

De faptul că în piață nu au ajuns copii de până la 7 ani vor fi responsabili administratorii, care vor asigura un controlul riguros la punctele de intrare în zonele de comerț menționate.

Tot de mâine, centrele comerciale din Chișinău, cu excepția cinematografelor și centrelor de agrement din incinta acestora, vor activa cu program obișnuit. Restricția este în vigoare până la 15. La 15 iulie își vor relua activitatea și cluburile de noapte, discotecile, va fi permis scăldatul în lacurile cu plajă, se va permite ieșirea în locuri publice în grupuri mai mari de 3 persoane, se va permite mersul la terenurile de joacă, de sport și zone de agrement.

Distribuie