Președintele Maia Sandu, în vizită de lucru în raionul Anenii Noi

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost astăzi într-o nouă vizită de lucru în raionul Anenii Noi. Șefa statului a discutat cu primari, antreprenori, medici și directori de școli și grădinițe despre acțiunile pe care trebuie să le întreprindem pentru a îmbunătăți situația din țară și din fiecare domeniu.

„Provocările sunt multe și cer acțiuni rapide: trebuie să regândim politicile statului în agricultură, făcând-o mai rezistentă la schimbările climatice și mai competitivă; să dezvoltăm industria de prelucrare; să relansăm economia, prin programe de susținere a businessului mic și prin simplificarea cadrului de reglementare; să investim în educație și servicii medicale de sănătate; să susținem activitățile culturale”, a spus Președintele Maia Sandu.

Șefa statului a menționat că sunt multe de făcut și că oamenii de la Anenii Noi înțeleg că, pentru a reuși, trebuie de muncit cu dedicație și de adus în fruntea instituțiilor statului oameni competenți și onești. „Depinde de noi să avem și un Parlament și Guvern din oameni integri și profesioniști, care să țină cont de nevoile cetățenilor și să muncească pentru binele lor. Pentru aceasta, la 11 iulie, să ieșim la vot și să votăm astfel de oameni!”, a subliniat doamna Maia Sandu.

Distribuie