Serviciile de furnizare a informaţiei din Registrul bunurilor imobile prin Internet

Foto: asp.gov.md

Agenţia Servicii Publice reamintește că din 2 noiembrie curent a lansat o nouă versiune a aplicaţiei „Comanda online”, care oferă posibilitate de a solicita serviciile de furnizare a informaţiei din Registrul bunurilor imobile prin Internet și include două categorii de servicii noi.

  1. Eliberarea planului cadastral la nivel de sector cadastru – ceea ce este reprezentarea informaţiei grafice despre toate terenurile înregistrate, cuprinse întru-un sector cadastral,
  2. Eliberarea planului cadastral pentru un bun imobil: teren, încăpere izolată sau loc de parcare – ceea ce este reprezentarea grafică din baza de date a cadastrului a bunului imobil înregistrat.

Totodată, începând cu 2 noiembrie curent, persoanele care doresc să obţină în regim de urgenţă extrasul din Registrul bunurilor imobile sau extrasul din capitolul – supliment al Registrului bunurilor imobile, ce conţine informaţia privind valoarea bunului, pot solicita online serviciul respectiv. Deocamdată, această opţiune este disponibilă pentru bunurile imobile, amplasate în municipiul Chişinău.

Pentru detalii accesaţi https://www.cadastru.md/eservicii/f?p=108.

Distribuie