Maia Sandu a discutat, la Berlin, cu parlamentarii grupului politic Uniunea Creștin-Democrată

Foto: presedinte.md

Miercuri seara, la Berlin, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o cină de lucru cu parlamentarii Johann David Wadephul și Jürgen Hardt din grupul politic Uniunea Creștin-Democrată (CDU), distinși membri ai Comisiei pentru afaceri externe.

„Am discutat cu parlamentarii creștin-democrați despre evoluțiile politice din Republica Moldova, despre planul meu de reformare a țării, dar și despre sprijinul Germaniei pentru parcursul european al Republicii Moldova și transformarea ei într-o democrație consolidată care funcționează în interesul cetățenilor”, a spus Președintele Maia Sandu.

Pe finalul primei zile a vizitei oficiale la Berlin, șefa statului s-a întâlnit și cu prim-ministrul landului Renania de Nord-Westfalia și noul președinte al Partidului Uniunea Creștin-Democrată a Germaniei, domnul Armin Laschet. „Sunt sigură că și sub conducerea sa CDU va continua să sprijine aspirațiile europene ale Republicii Moldova”, a menționat doamna Maia Sandu.

Președintele Republicii Moldova se află într-o vizită oficială de două zile, la Berlin, la invitația Președintelui Republicii Federale Germania.

Distribuie